Петъкът ни започна и завършва с Дуа Липа, която издава Training

...
Петъкът ни започна и завършва с Дуа Липа, която издава Training
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петъкът ни стартира и приключва с Дуа Липа , която издава " Training Season " - вторият сингъл от идния ѝ албум, който ще излезе по-късно тази година. Заедно с парчето, Дуа пуска музикалния видеоклип към него.

Говорейки за парчето, певицата споделя: " Бях на поредност от неприятни срещи и последната беше последната капка. На идната заран дойдох в студиото, където ме питаха по какъв начин е минало всичко и аз незабавно разгласих, че " Training Season is Over " и като най-хубавите диалози с вашите другари " ден, след... " с доста смях ни накараха да сътворим това. "

Остава по-малко от месец до премиерата на " eternal sunshine " (8 март) и Ариана Гранде  продължава да предизвика интерес към " Yes, And? ". За новата версия на песента Ариана се сплотява с поп легендата  Марая Кери  - второто им публично съдействие.

" Не мога да допускам на думите, които пиша...... " Yes, And? " с присъединяване на единствената и неповторима, кралицата на сърцето ми и ентусиазъм за цялостен живот Марая Кери излиза този петък. Благодаря ти от цялото си сърце за тази сбъдната фантазия и за това, че обсипа с блясъка и магията си моята дребна ария. Това значи за мен повече, в сравнение с бих могла да изразя, и нямам самообладание всички да я чуят! Обичам те безпределно ",  написа по-рано тази седмица Ариана в Instagram, с което удостовери присъединяване на Марая в ремикса на " Yes, And? ".
 5 нови песни от седмицата със Сиа, Кайли Миноуг, The Pineapple Thief, Шангри Ла, Гуен Стефани, Блейк Шелтън и Goo Goo Doll
5 нови песни от седмицата

Време е за музика

Една от обичаните ни групи  Pearl Jam разгласи премиерната дата на идващия си студиен план, озаглавен Dark Matter , и показа едноименния водещ сингъл. 12-ият албум на групата е продуциран от носителя на премията Грами Андрю Уат (The Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Iggy Pop) и ще го чакаме на пазара на 19 април тази година.

Обложката на Dark Matter е с рисунки на Александър Гнездилов и е направена благодарение на огромен саморъчно изработен калейдоскоп. Всяка писмен знак, която се вижда на обложката, е самостоятелно уловена и написана на ръка във въздуха със особено създаден фенер, с цел да се сътвори перленият резултат. Dark Matter е първият албум на Pearl Jam след високо оценения шлагер Gigaton (2020 г.), който доближи номер пет в класацията Billboard Top 200 и номер едно в класациите за рок и различни албуми на Billboard.

Няма по какъв начин да минем най-малко без едно метъл предложение, което ни се изплъзна в края на предходната седмица, само че бързаме да наваксаме тази. Британската Doom Metal легенда My Dying Bride показа видеото " Thornwyck Hymn ". 

Песента е част от новия им дългосвирещ албум А Mortal Binding, който чакаме на 19 април. 
 DARA зарадва почитателите си, не е с една, а с цели две огромни вести
Не една, а цели две огромни вести вкупом от DARA

С какво се похвали певицата

Завършваме с DARA , която точно на Свети Валентин разгласи, че се е сгодила и пусна ново сантиментално парче, озаглавено  " Само мой ". По музика и текст на DARA и продуцента Роби Николов, " Само мой " е красиво пояснение в обич.

" С тази ария чествам щастието, споделеността и любовта - да обичаш и да бъдеш обичан ", споделя DARA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР